Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Μίλα μου βρώμικα και ας μας ακούνε . . .






Ξέρουμε, είστε μια κυρία, αλλά και μια κυρία....

ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει προκειμένου να «ανάψει» τον καλό της.






Δεν είπαμε να φτάσετε σε ακραία σημεία που θα σας οδηγήσουν σε σύλληψη για προσβολή στης δημοσίας αιδούς..............





Το μόνο που προτείνουμε είναι να ρίξετε λίγο αλατάκι και πιπεράκι στην ερωτική σας ζωή, προκαλώντας τον σεξουαλικό σας παρτενέρ ακόμα και όταν βρίσκεστε εκτός κρεβατιού. Κοινώς, όπου έχετε την ευχέρεια να τον αγγίξετε λίγο παραπάνω σε σημεία που κανονικά δεν θα τον αγγίζατε δημοσίως, τολμήστε το.
Αρχικά θα δείτε την έκπληξη να αποτυπώνεται στο πρόσωπό του, στη συνέχεια όμως θα δείτε την ευχαρίστηση και τη λαγνεία στο ίδιο πρόσωπο που τρία λεπτά πριν σας κοιτούσε με απορία. Δείξτε του πως τον θέλετε και πως δεν είστε μία συμβιβασμένη γυναίκα. Απλώστε τα χέρια σας κάτω από το μακρύ τραπεζομάντηλο του εστιατορίου και αποδείξτε του το θράσος, το θάρρος και τον πόθο σας. Το βέβαιο είναι πως θα ανταμειφθείτε και μάλιστα άμεσα..............




Βρίσε με γιατί :
1) Aποτελείωσε τον με μια βρώμικη φράση .
2) Αρέσει σε όλους τους άντρες όπως και τις γυναίκες .
----------------------------------------------------------------------------------
Συμβουλή για προστυχόλογα Α :
Μην ντραπείς να τον βρίσεις η να τον ζητήσεις να σε βρίσει η να σε μιλήσει πρόστυχαd
----------------------------------------------------------------------------------
Ιδιαίτερα μαθήματα :
Βήμα 1 :
Αν μέχρι τώρα εν έβγαζες άχνα την ώρα του έρωτα , ξεκίνα με επιφωνήματα και ενθαρρυντικά σχόλια του στίλ " αχ , είναι υπέροχο αυτό " d Αν ο καλός σου έχει συνηθίσει να βλέπει την Μαρία της σιωπής κάθε βράδυ , ότι ήχο και να βγάλεις θα κάνεις την διαφορα .
Bήμα 2 :
Το πάν είναι ο ρυθμός και ο τόνος . Χαμήλωσε τη φωνή σου ετσι ώστε να τον αναγκάσεις να έρθει πιο κοντά για να σε ακούσει . Εξίσσου σημαντικό είναι και το πως αναπνέεις , αν σε ακούσει ξέπνοη να κάνεις παύσεις όλο νόημα , η φαντασία του θα οργιάσει .
Βήμα 3 :
Ξεκίνα με λόγια που χρησιμοποιήτε εσυ και ο καλός σου , πρίν προχωρήσεις σε πιο τολμηρές εκφράσεις . γίνε παιχνιδιάρα και σέξι και άφησε να σου ξεφύγει μια απαγορευμένη λέξη , για να του δώσεις μια ιδέα σχετικά με το τι θα ακολουθήσει .
Βήμα 4 :
Τώρα δοκίμασε να πείς κάτι όπως " Τρελαίνομαι όταν με χαιδεύεις εκεί " . Ετσι θα μπορέσεις εύκολα να γίνεις πιο περιγραφική λέγοντας για παράδειγμα " τρελαίνομαι όταν χαιδεύεις το στήθος μου .... αργά ... και απαλά ναι έτσι " . Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείξεις στον καλό σου τι σου αρέσει , ενω ταυτόχρονα τον ανάβεις όσο δεν φαντάζεσαι .
Βήμα 5 :
Ρώτησε τον σύντροφο σου τι θέλει εκείνος να του κάνεις . Το να πείς " θέλεις να σε γλείψω απο εκεί ως εκεί " ακούγεται εξίσου ερεθιστικό με το να πείς " θα σε γλείψω απο εκεί ως εκεί " . Και θα έχεις και έξτρα μπόνους : θα μάθεις τι ακριβώς του αρέσει στο κρεβάτι .
Βήμα 6 :
Χρησιμοποιήσε ενεστώτα χρόνο και περιέγραψε τι του κάνεις " η τι κάνεις στον εαυτό σου μόνη σου " . Μπορείς να εξασκηθείς σ' αυτό την επόμενη φορά που θα αυνανίζεσαι μόνη . Μόλις το συνηθίσεις , θα εκπλαγείς απο το πόσο εύκολο είναι .
Βήμα 7 :
Άρχισε να χρησιμοποιήεις όλο και πιο τολμηρές λέξεις στις περιγραφές σου . Θα δείς ετσι και τα όρια του . Για να σου βγεί πιο φυσιολογικά , ίσως πρέπει οι πράξεις σου να είναι εξίσου τολμηρές με την γλώσσα που χρησιμοποιείς .
Bήμα 8 :
Όταν πια ανακαλύψεις τι είναι αυτό που ερεθίζει και τους δυό σας , συχρονίσου με τον ρυθμό των σωμάτων σας . Και όταν καταλάβεις οτι βρίσκεται στο χείλος του οργασμού , αποτελείωσε τον με τη φράση που ξέρεις οτι τον τρελαίνει .
---------------------------------------------------------------------------------
Συμβουλή για προστυχόλογα Β :
Xρησιμοποιήσε κραυγές και ψίθυρους στον έρωτα .
---------------------------------------------------------------------------------
Κόλπα και λέξεις :
Α ) Λογάκια
Δεν φοράω εσώρουχο , ξέρεις .
Β ) Λογάκια
Με τρελαίνει η γεύση σου .
Γ ) Λογάκια
Είσαι τόσο μεγάλος , τόσο σκληρός .
Δ) Λογάκια
Σε θέλω στο στόμα μου .
Ε ) Λογάκια
Νιώθω υπέροχα όταν μπαίνεις μέσα μου .
Ζ ) Λογάκια
Είμαι τόσο πολύ υγρή στάζω για σένα .
Η) Λογάκια
Ήσουν καταπληκτικός χθές το βράδυ .
Θ) Λογάκια
Μόνο εσυ ξέρεις πως να με ανάβεις .
Ι ) Λογάκια
Μην τελειώσεις πρίν απο μένα , θέλω κι άλλο .
Κ) Λογάκια
Τελειώνω , αχ ναι , τελειώνω , χύνω , ναιιιιιιιι .
Λ) Λογάκια
Πάρε με απο όλες τις τρυπούλες μου , κάνε με να τρελαθώ .
Μ) Λογάκια
Και ότι άλλο προστυχόλογο μπορεί να βάλει το μυαλό σας .

Σου Άρεσε? Κανε Like!!


Comments
0 Comments
Share

Widgets

 
Design by Design 13 | Coding By Gr Sof | Bloggerized by Lasantha