Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΦΟΒΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!! ... Ποιος κανονιζει την Αγελάδα??


Μια φορά και έναν καιρό, ήταν μια πολυμελής οικογένεια αγροτών, πατέρας, μάνα και τρεις γιοι. Ξυπνάει ένα πρωί ο πατέρας, και βρίσκει την αγελάδα τους ψόφια. Τον πιάνει το παράπονο, καθώς χωρίς την αγελάδα δεν μπορούσανε να τα βγάλουν πέρα, οπότε κρεμάστηκε.

Ξυπνάει η μάνα, βρίσκει την αγελάδα ψόφια, τον άντρα της κρεμασμένο, και αυτοκτονεί και αυτή, κόβοντας τις φλέβες της.
Ξυπνάει ο μεγάλος γιος (τώρα, το γιατί ξυπνάγανε με ηλικιακή σειρά είναι άλλο θέμα), βρίσκει την αγελάδα ψόφια, και τους γονείς του νεκρούς, και αποφασίζει να αυτοκτονήσει και αυτός, και πάει στο ποτάμι που κυλούσε λίγο πιο πέρα.
Όπως πάει να βουτήξει, βγαίνει μια νεράιδα από το νερό, και του λέει ότι μπορεί να επαναφέρει τα πάντα όπως ήταν πριν, αρκεί να κάνει σ*ξ μαζί της 10 φορές, αλλά αν δεν τα καταφέρει, θα τον σκοτώσει.
Τι να κάνει ο τύπος, συμφωνεί. 1,2,3,4,5 με το ζόρι 6 φορές, αλλά στέρεψε η πηγή. Πάει ο τύπος....

Ξυπνάει ο δεύτερος γιος, βρίσκει γονείς και αγελάδα νεκρούς, και πάει και αυτός να πνιγεί. Ξαναβγαίνει η νεράιδα, και του προσφέρει την ίδια συμφωνία, αλλά εφόσον κάνει σ*ξ μαζί της 20 φορές (ο πληθωρισμός, βλέπεις...).
Ο δεύτερος γιος είναι πιο βαρβάτος απ' ότι φαίνεται γιατί φτάνει στις 18 φορές -οπότε και τα παίζει τελείως. Πάει και αυτός.

Ξυπνάει και ο τελευταίος γιος, και ακολουθεί και αυτός τα χνάρια των αδελφών του. Η νεράιδα προσφέρεται να επαναφέρει τα πάντα όπως ήταν, εφόσον κάνει σ*ξ μαζί της 30 φορές, αυτή τη φορά.
- 30; λέει ο τύπος. Γιατί όχι 40; Η ακόμα καλύτερα 50;
Τα χάνει ελαφρώς η νεράιδα, αλλά συμφωνεί για 50 φορές.
- Για μια στιγμή, λέει ο τύπος, πώς ξέρω ότι αν κάνουμε σ*ξ 50 φορές δεν θα πεθάνεις, όπως η αγελάδα;

Σου Άρεσε? Κανε Like!!


Comments
0 Comments
Share

Widgets

 
Design by Design 13 | Coding By Gr Sof | Bloggerized by Lasantha