Κυριακή 8 Απριλίου 2012

7 λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες γουστάρουν τα κακά αγόρια!!!


Πρέπει να το παραδεχτούμε! Όλες οι γυναίκες γουστάρουμε τα "κακά" αγόρια με τα πολλά tatoo που οδηγούν μηχανές και κάνουν τρέλες.

Όλες σε κάποια φάση της ζωής μας έχουμε μπλέξει με τέτοιους τύπους. Ακόμα και στο σχολείο ο πρώτος μας έρωτας ήταν ο πιο δημοφιλής, ο ωραίος με τα σκουλαρίκια, αυτός που δημιουργούσε προβλήματα στο σχολείο, αντιμιλούσε με τους καθηγητές κ.τ.λ. Συνήθως βέβαια αυτές οι σχέσεις είναι σχέσεις πάθους που καταλήγουν άδοξα, αφού αυτά τα αγόρια επιζητούν την ελευθερία τους και δεν έχουν όρεξη για γκρίνιες, έλεγχο και τσακωμούς. Παρόλο όμως που μας κάνουν να υποφέρουμε εμείς τους θέλουμε. Έχουν αυτό το σκληρό βλέμμα το ατίθασο, το διαφορετικό που μας ελκύει σα μαγνήτης... Άν θέλετε οι γυναίκες να σας παρακαλάνε τότε ακολουθείστε κάποιο απο αυτά τα 7 βήματα και θα σίγουρα θα δείτε διαφορά..

1)Δεν είναι "λαπάς"! Οι γυναίκες δεν γουστάρουν τα καλά και γλυκά παιδιά. Δε θέλουν μαμούχαλους που να εξαρτώνται απο τη μαμά τους αλλά σκληρούς που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες καταστάσεις.

2)Είναι προστάτης! Μαζί του νοιώθεις ασφάλεια και σιγουριά. Νομίζεις οτι μπορεί να σε προστατέψει και να τσακωθεί με όποιον σε πειράξει. Τις περισσότερες φορές που θα μπλέξει σε καυγά βέβαια να ξέρεις πως ουσιαστικά δε θα το κάνει για να σε υπερασπιστεί αλλά για να αποδείξει στον άλλο ποιος είναι πιο δυνατός, αφού θέλει πάντα να είναι κυρίαρχος.

3)Ενθουσιασμός! Είναι τόσο απρόβλεπτοι που όταν βγαίνεις μαζί τους δε ξέρεις που θα είσαι το επόμενο λεπτό. Αυτό το άγνωστο είναι που μας εξιτάρει. Είναι τόσο αυθόρμητοι που δύσκολα βαριέσαι.


4)Είναι διαφορετικός! Δεν είναι ο τύπος του άνδρα που θα σου φέρει λουλούδια, θα σε πάει για φαγητό σε ένα ρομαντικό εστιατόριο και θα σου πεί πόσο όμορφη είσαι. Αυτά τα κάνουν τα καλά παιδιά. Αυτός μπορεί τώρα να σε ανεβάζει στα σύννεφα και μετά να μη σου δίνει σημασία. Ποτέ δε ξέρεις τι σκέφτεται και ποτέ δε γνωρίζεις αν θα σε πάρει τηλέφωνο για να βγείτε ή αν θα σε "γράψει". Τώρα θα μου πείτε εμάς γιατί μας αρέσει αυτός? Μάλλον πρόκειται για μαζοχισμό. Απλά μας κάνει να νοιώθουμε πρωταγωνίστριες στη δική μας σαπουνόπερα.

5)Επαναστατούμε! Όταν τα έχουμε με ένα κακό αγόρι, κάνουμε την επανάστασή μας. Ξεφεύγουμε απο τη βαριεστημένη και οργανωμένη ζωή μας και βρίσκουμε διέξοδο σε αυτόν που μας ηρεμεί, μας ενθουσιάζει, μας ρίχνει στα πατώματα, μας κάνει να κλαίμε και δημιουργεί σασπένς στη ζωή μας. Τίποτα δεν είναι το ίδιο.

6)Αποτελούν πρόκληση! Όπως προαναφέραμε, τα σκληρά αγόρια δύσκολα μπαίνουν στη διαδικασία της σχέσης. Δε γουστάρουν τη δέσμευση και την καταπίεση. Θέλουν την ελευθερία τους και το χώρο τους. Οπότε, εμείς αν τους "δέσουμε", αισθανόμαστε πως κερδίσαμε την πρόκληση.

7)Αντίστροφη ψυχολογία! Οι συγκεκριμένοι τύποι αδιαφορούν για εμάς και αυτό μας κάνει να τους θέλουμε πιο πολύ. Θέλουμε να τους αλλάξουμε, ενώ γνωρίζουμε πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Μας "φτύνουν" και έτσι μας κάνουν να "κολλάμε" και να αναρωτιόμαστε πως μπορούμε να τους κερδίσουμε ολοκληρωτικά. Βέβαια στο ψάξιμο θα μείνουμε...


Σου Άρεσε? Κανε Like!!


Comments
0 Comments
Share

Widgets

 
Design by Design 13 | Coding By Gr Sof | Bloggerized by Lasantha