Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Παράξενος κόσμος: Ειδήσεις για γέλια και για κλάματα


Η ευρηματικότητα ορισμένων ανθρώπων έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που συχνά εντυπωσιάζουν τον ίδιο τους τον εαυτό, πόσο μάλλον όλους τους υπόλοιπους. Τι να φταίει άραγε που όλοι μας (ναι, βάζω κι εσένα κι εμένα μέσα) έχουμε χάσει τη μπάλα;





Κλέφτης τυλίχτηκε με κ...χαρτο



Η αμερικανική αστυνομία αναγκάστηκε να κυνηγήσει έναν κλέφτη, ο οποίος είχε καλύψει το κεφάλι του με χαρτί υγείας, ώστε να μην αναγνωρίζεται η ταυτότητά του. Ο κλέφτης κατάφερε να διαφύγει με ένα μεγάλο ποσό μετρητών, από κατάστημα στο Lincoln της Nebraska. Και μπορεί η κάμερα του καταστήματος να τον έχει καταγράψει, παρόλα αυτά η αστυνομία αδυνατεί να τον αναγνωρίσει. Μάλλον το χαρτί υγείας κάνει καλύτερη δουλειά κι από αποκριάτικη μάσκα και καλσόν (βασικά εργαλεία των κλεφτών). Η αστυνομία χρησιμοποίησε ένα σκύλο, τον Brix, ο οποίος το μόνο που κατάφερε να βρει είναι λίγο από το κωλόχαρτο που χρησιμοποίησε ο δράστης. Παρόλα αυτά, τίποτα άλλο δε βρέθηκε ώστε να βοηθήσει στη σύλληψή του.

Το μήνυμα του μπουκαλιού στο Facebook



Το μπουκάλι που είχε πετάξει ένα παιδί από το Βέλγιο, πριν από 33 χρόνια, βρέθηκε σε παραλία της Βρετανίας, μαζί με το μήνυμα που περιείχε. Ο Olivier Vandewalle ήταν μόλις 14 ετών όταν πέταξε το μπουκάλι με το μήνυμα από το σκάφος του πατέρα του. Η οικογένεια έκανε εκείνο το διάστημα διακοπές στις Αζόρες και ο Olivier θυμήθηκε ότι βρίσκονταν μεταξύ Γαλλίας και Αγγλίας. Ήταν κάτι που είχε ξεχάσει οριστικά, μέχρι που έλαβε ένα μήνυμα στο Facebook από μία γυναίκα που ισχυριζόταν ότι είχε βρει το μπουκάλι με το εφηβικό του μήνυμα. Η Lorraine Yates βρήκε το μπουκάλι στην παραλία Swanage στο Dorset και κατάφερε να τον βρει μέσω internet. Σαν απόδειξη του έστειλε ένα κομμάτι από το μήνυμά του, ώστε να δει ότι δεν του έκανε πλάκα. Ο 47χρονος, που είναι πατέρας δύο παιδιών, ανέφερε: «Έμεινα έκπληκτος όταν ήρθε σε επαφή μαζί μου. Δεν είχα ιδέα για τι πράγμα μου μιλούσε μέχρι που ανέφερε το όνομα του σκάφους, Tamaris, του πατέρα μου, το οποίο είχα αναφέρει στο μήνυμα και τότε θυμήθηκα. Έσκισα τη σελίδα από ένα σχολικό τετράδιο και έγραψα με ένα κανονικό στυλό, αλλά αν και ήταν λίγο κατεστραμμένο, μπορούσε να διαβαστεί. Το μπουκάλι του κρασιού το προστάτεψε. Ο πατέρας μου μάλιστα επέμενε να το σφραγίσουμε με κερί ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δε θα μπει νερό μέσα.»

Σχεδιάστρια λύνει το πρόβλημα της …χαράδρας



Μία Αμερικανίδα σχεδιάστρια έκανε μία ανακάλυψη με σκοπό να καλύψει την …σχισμή των οπισθίων που γίνεται ορατή από χαμηλόμεσα jeans. Η Kimberly Brewer δημιούργησε το Backtacular Gluteal Cleft Shield, ένα υφασμάτινο αυτοκόλλητο, το οποίο τοποθετείται κατευθείαν πάνω στο σώμα, χαμηλά στη μέση. Η ιδέα προέκυψε όταν εκείνη αναγκαζόταν να μη φοράει το αγαπημένο της παντελόνι, καθώς άφηνε τα ανατομικά της σημεία εκτεθειμένα, όταν καθόταν ή έσκυβε. Το αυτοκόλλητο είναι κατασκευασμένο από υπο-αλλεργικό denim και είναι διακοσμημένο με κουμπιά και ψεύτικα πετράδια. Κυκλοφορούν σε διάφορα σχέδια και χρωματισμούς. Μπορείς να αγοράσεις κι εσύ ένα BGCS από το site της Kimberly στο www.kimberlyonline.com.

Τα στήθη που προκαλούν τον εγκέλαδο



Μία καμπάνια στο facebook καλεί όλες τις γυναίκες να δείξουν τα στήθη τους, ώστε να διαψεύσουν τον ισχυρισμό ότι το απρεπές ντύσιμο προκαλεί σεισμούς. Το Boobquake της Jennifer McCreight κατάφερε να βρει υποστήριξη από 200.000 γυναίκες, οι οποίες έβγαλαν τα στήθη τους στη φόρα στις 26 Απριλίου για να διαμαρτυρηθούν κατά του Ιρανού κληρικού Kazem Sedighi. Πες το τραγική ειρωνεία, πες το κακό timing, αλλά τελικά έγινε σεισμός εντάσεων 6.5 Ρίχτερ στην Ταϊβάν. Σύμφωνα με τη νεαρά, ο σεισμός αυτός στατιστικά ήταν ασήμαντος, καθώς σύμφωνα με τη ζώνη ώρας που ακολουθεί η ίδια στο West Lafayette της Indiana όπου ζει, συνέβη την προηγούμενη μέρα. Από την άλλη πλευρά, ο κλήρικός Sedighi ανέφερε: «Πολλές γυναίκες που δεν ντύνονται σεμνά, οδηγούν τους άντρες εκτός ορθής πορείας, διαφθείρουν την ακεραιότητά τους και εξαπλώνουν τη μοιχεία στην κοινωνία, η οποία αυξάνει τους σεισμούς.» Ό,τι να ‘ναι…

Φορτηγατζής κατασκεύασε Lamborghini



Ένας Κινέζος φορτηγατζής (φτιάξε εικόνα στο μυαλό σου) κατάφερε να φτιάξει μια Lamborghini για την πάρτη του και μόνο, στον ελεύθερό του χρόνο, η οποία του κόστισε μόλις 2000 λίρες. Ο 25χρονος Chen Jinmiao χρειάστηκε ένα χρόνο για να κατασκευάσει το σπορ αυτοκίνητο. «Βρήκα τα σχέδια από το internet και μετά αγόρασα υλικά από την αγορά», είπε. Ο Chen, ο οποίος έχει ολοκληρώσει μόνο τη βασική εκπαίδευση στο σχολείο, είπε ότι πάντα ονειρευόταν να αποκτήσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο, αλλά ποτέ δε θα ήταν ικανός να πληρώσει τόσα πολλά λεφτά για να το έχει. Το αυτοκίνητο δουλεύει κανονικά, διαθέτει πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω, αλλά η ταχύτητά του ίσα που ξεπερνάει τα 50χλμ/ ώρα, κάτι που δε συγκρίνεται με την ταχύτητα της πραγματικής Lamborghini. που ξεπερνά τα 200χλμ/ ώρα. Ο Chen ανέφερε ότι η οικογένεια και οι φίλοι του τον αποθάρρυναν από το να φτιάξει αυτό το όχημα. «Αλλά δε μπορούσαν να με σταματήσουν, καθώς τα έκανα όλα με τις οικονομίες μου», εξήγησε. Πλέον το μόνο που μένει είναι να δει αν οι υπεύθυνοι θα του δώσουν άδεια κυκλοφορίας για το αυτοκίνητό του. «Αν δε μου δώσουν, θα το κρατήσω για τη συλλογή μου στο σπίτι», πρόσθεσε.

Παλαιστές sumo έκαναν μωρά να κλαίνε



Sumo fighters, σε ένα ανοιξιάτικο φεστιβάλ της Ιαπωνία.�, έκαναν μωρά να κλαίνε, σκόπιμα. Σκοπός του παιχνιδιού στο ετήσιο Naki Sumo (διαγωνισμός κλάμα.�ος μωρού) είναι να κάνουν τα παιδιά να κλαίνε όσο πιο δυνατά γίνεται. Η τελετή σηματοδοτεί την έναρξη της άνοιξης, γίνεται κάθε χρόνο στο Sensoi Temple στο Τόκιο, όπου μανάδες πάνε τα μωρά τους και τα παραδίδουν στους …αγροίκους, με σκοπό να τα κάνουν να κλάψουν, χωρίς όμως να τους προκαλέσουν σωματικό πόνο. Το μωρό που θα κλάψει τον περισσότερο χρόνο και όσο πιο δυνατά γίνεται θα είναι αυτό που θα κερδίσει. Αυτή τη χρονιά συμμετείχαν περίπου 80 μωρά. Οι γονείς τους δε, πιστεύουν ότι αυτό κάνει καλό στα παιδιά τους. Όσο οι sumo κρατούν τα μωρά στον αέρα, οι μητέρες τους προσεύχονται να έχουν καλή υγεία. Η παράδοση των 400 χρόνων υποστηρίζεται ότι διώχνει και τα κακά πνεύματα.

 Πηγή

Σου Άρεσε? Κανε Like!!


Comments
0 Comments
Share

Widgets

 
Design by Design 13 | Coding By Gr Sof | Bloggerized by Lasantha