Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Νεαρός στη Κρήτη συνάντησε σε ομαδικό oργio την γυναίκα του πατέρα του!




Μοιάζει από εκείνες τις ειδήσεις που θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν ξεπηδήσει από το μυαλό κάποιου σεναριογράφου του Hollywood. Όμως, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για πραγματικό περιστατικό που συνέβη πριν μερικές ημέρες στο Ηράκλειο της Κρήτης.




 Στους κεντρικούς «ρόλους» μια 27χρονη καλλονή από την Ουκρανία και ένας νεαρός άνδρας (αγνώστων λοιπών στοιχείων)…

Σύμφωνα με το cretalive.gr η 27χρονη Ουκρανή ήταν εδώ και δύο χρόνια παντρεμένη με 53χρονο ευκατάστατο κάτοικο της πόλης. Εκείνος ήταν εργένης (μετά τον χωρισμό με την πρώτη του γυναίκα) όταν μαγεύτηκε από την ομορφιά της Ουκρανής και, παρά τις αντιρρήσεις οικογένειας και φίλων, την παντρεύτηκε.

Όμως, όπως αποδείχθηκε με τον πιο σκληρό τρόπο, η 27χρονη έκανε διπλή ζωή. Μαζί με μια φίλη της «ψάρευαν» ρωτικούς πελάτες μέσω αγγελίας που είχαν βάλει σε εφημερίδα και ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατέληγαν σε γκαρσονιέρες για ομαδικά . Στο σύζυγό της προφασιζόταν ότι έβγαινε δήθεν για βόλτα και ψώνια. Όμως το τελευταίο της ργιο ήταν διαφορετικό από τα υπόλοιπα...

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο σπίτι μιας παρέας πελατών ήταν και ο γιος του 53χρονου από τον πρώτο του γάμο, ο οποίος έμεινε άναυδος όταν αντίκρισε την 27χρονη να μπαίνει με τη φίλη της στο διαμέρισμα για να προσφέρουν τις ερwtικέs τους υπηρεσίες. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αρχικά επικράτησε ένταση, με το νεαρό να επιτίθεται φραστικά στην Ουκρανή και στη συνέχεια να φεύγει και να ενημερώνει τον πατέρα του. Περιττό να αναφέρουμε ότι 53χρονος έχει κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

 Πηγή 

Σου Άρεσε? Κανε Like!!


Comments
0 Comments
Share

Widgets

 
Design by Design 13 | Coding By Gr Sof | Bloggerized by Lasantha